Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Risalamande vafler
Brug resten af din risalamande til disse lækre vafler.
Ret
Dessert
Køkken
Dansk
Søgeord
Søde, Sprøde
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Samlet tid
20
minutter
minutter
Antal
3
personer
Forfatter
Louise Dam
Udstyr
(reklamelink)
Vaffeljern
Ingredienser
500
g
risalamande
2
æg
1,5
dl
(reklamelink)
hvedemel
1
tsk
salt
smør eller olie til stegning
Sådan gør du
Bland risalamande, æg, salt og mel sammen i en skål. Rør i dejen til den er ensartet.
Opvarm dit vaffeljern.
Kom lidt fedtstof i dit vaffeljern (det er ikke sikkert det er nødvendigt).
Læg lidt af dejen i vaffeljernet og luk låget ned.
Bag vaflerne i vaffeljernet indtil de er fine gyldne.
Lad risalamandevaflen afkøle let på en rist (eller spis med det samme!) og fortsæt til der ikke er mere dej tilbage.
Server risalamandevaflerne med resterne af kirsebærsaucen, syltetøj, is eller hvad du normalt kan lide på dine vafler.