Bland den fintrevne ost med creme fraiche, sennep og lidt salt og peber.
Opvarm en pande med smør.
Steg brødskiverne i smørret på panden på begge til det er sprødt og gyldent.
Læg brødskiverne i et fad eller på en bageplade med bagepapir i.
Smør alle skiverne med ostecremen.
Læg en skive skinke på 2 af brødskiverne ovenpå ostecremen.Hvis din skinke er i mindre stykker lægger du 2 skiver på hver.
Læg en brødskive ovenpå med ostecremen øverst.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 10 minutter eller indtil osten ovenpå er blevet gylden.
Kun til Croque MadameImens fadet er i ovnen laver du 2 spejlæg på panden. Opvarm lidt olie el. smør på panden og slå dine æg ud. Lad dem stege ved lav varme indtil hviden har sat sig, men blommen stadig er blød og kan flyde ud.
Tag fadet ud af ovnen og anret med spejlægget på toppen, hvis du laver Croque Madame. Hvis du laver Croque Monsieur er den klar når den kommer ud af ovnen.