Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Poke Bowl med laks
Super lækker opskrift på Poke Bowl med laks. En Hawaiinsk ret med masser af friske grøntsager.
Ret
Aftensmad, Frokost
Køkken
Hawaiiansk
Søgeord
smagfuld
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
1 dag
Tid
31-45 min
Forb. tid
45
minutter
minutter
Samlet tid
45
minutter
minutter
Antal
2
personer
Kalorier
775
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
Marineret laks
250
g
frisk laks
4
spsk
ponzu sauce
f.eks. fra Kikkoman
2
spsk
(reklamelink)
ristede sesamfrø
1
spsk
(reklamelink)
olivenolie eller sesamolie
Salaten
1
avokado
1
forårsløg
100
g
spidskål
3
radiser
2
gulerødder
200
g
kogte ris
100
g
edamamebønner
optøet
2
spsk
syltede rødløg
2
tsk
(reklamelink)
ristede sesamfrø
gomadressing
Sådan gør du
Hvis du ikke allerede har en rest kogte ris, skal du koge ris og lade dem køle af.
Hvis du ikke har syltede rødløg på lager, så skal de laves efter
denne opskrift
.
Rist sesamfrø på en pande. De skal bruges i marinaden til laksen og til at drysse ovenpå retten.
Marineret laks
Skær skindet fra laksen, og tjek om der er nogle ben der skal fjernes.
Skær laksen i mindre tern.
Bland ponzu sauce, ristede sesamfrø og olie sammen i en skål.
Bland laksen med marinaden og lad den stå og marinere på køl indtil resten af retten er klar.
Resten
Skær radiser i fine skiver.
Skær forårsløg i skiver. Jeg bruger både toppen og bunden på mine forårsløg.
Skræl og riv gulerødder groft eller brug
et juliennejern
(reklamelink).
Fjern skrællen på avokadoen og skær i skiver.
Snit spidskålen fint.
Servering
Anret alt i en dyb tallerken eller stor skål og servér med gomadressing.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
775
kcal
|
Kulhydrater:
55
g
|
Protein:
38
g
|
Fedt:
45
g