Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Noter
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme
Lækre og saftige blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme.
Ret
Dessert
Køkken
Dansk
Søgeord
Kage
Fryseegnet
Ja
Forb. tid
20
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
50
minutter
minutter
Antal
6
stk
Kalorier
559
kcal
Forfatter
Louise Dam
Udstyr
(reklamelink)
Silikone muffinform
(reklamelink)
Elpisker
Ingredienser
Mazarinkager
100
g
smør
blødt
100
g
sukker
100
g
(reklamelink)
marcipan
2
æg
50
g
(reklamelink)
hvedemel
100
g
friske blåbær
75
g
hvid chokolade, hakket eller i knapper
Flødeostcreme
60
g
blødt smør
60
g
(reklamelink)
flormelis
100
g
flødeost
f.eks. philadelphia
Pynt
friske blåbær
hvid chokolade, hakket/revet
Sådan gør du
Mazarinkager
Pisk smør og sukker godt sammen til det er lidt luftigt i konsistensen.
Riv marcipanen og pisk den sammen med smør og sukker.
Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk indtil det samlet.
Vend melet i dejen.
Vend blåbær og hvid chokolade i dejen.
Fordel dejen i en silikonemuffinsform.
Bag mazarinkagerne i ovnen ved 175 grader i cirka 30 minutter.
Lad kagerne køle helt ned før du tager dem ud af formen. De kan evt. stilles i køleskabet eller fryseren.
Flødeostcreme
Pisk smør, flormelis og flødeost sammen til en let luftig creme. Gerne med en elpisker.
Smør cremen ovenpå dine kager og pynt med friske blåbær og lidt hvide chokolade eller hakket hvid chokolade.
Video
Noter
Kagerne kan fryses uden ostecremen på.
Næringsindhold
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
559
kcal
|
Kulhydrater:
52
g
|
Protein:
7
g
|
Fedt:
37
g