Rengør porrer og skær toppen af. Skræl gulerødderne og skær dem i gove stykker.
Rens kyllingen og læg den i en stor gryde med vand. Vandet skal dække kyllingen. Tilsæt 2 tsk salt.
Lad vandet koge op. Når det koger fjerner du det værste skum fra toppen.
Tilsæt gulerødder, porrertoppe og peberkorn til gryden. Lad kyllingen koge videre i cirka 1-1,5 time. Eller til kyllingen er helt mør. Skum suppen for urenheder undervejs for en klarere suppe.
Skræl gulerødder, pastinakker knoldselleri og skær dem i små tern. Skær også porrerne i skiver.
Tag kyllingen op af suppen.
Tilsæt hønsebouillon og oksebouillon til suppen. Tilsæt også supperurterne (gulerødder, pastinakker, knoldselleri og porrer) til suppen og lad suppen koge i cirka 15 minutter eller indtil grøntsagerne er møre.
Tilsæt de frosne kød- og melboller og lad dem varme op i suppen i cirka 5 minutter. Suppen må ikke koge, da det ikke er godt for melbollerne.