Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Broccolivafler med chiafrø
Lækre broccolivafler med chiafrø.
Ret
Brød
Køkken
Dansk
Keyword
Broccolivafler med chiafrø
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
20
minutter
Samlet tid
30
minutter
Antal
9
stk.
Kalorier
110
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
1
broccoli
cirka 400 gram inkl. stokken
3
æg
2
dl
mælk
50
g
rugmel
1
tsk
salt
5
spsk
chiafrø
1
tsk
bagepulver
Sådan gør du
Skyl broccolien og del den i mindre stykker. Kør den i en food processor (reklamelink) til den er helt finthakket - næsten som en mos.
Hæld broccolimosen over i en skål og tilsæt æg og mælk og rør det godt sammen.
Tilsæt så rugmel, salt og chiafrø og rør det hele godt sammen.
Lad dejen stå og hvile i 10-15 minutter så får chiafrøene mulighed for at suge noget af væsken og gør dejen tykkere.
Tilsæt bagepulveret og rør rundt.
Opvarm vaffeljernet. Jeg bruger mit Tefal Snack Collection (reklamelink) og brugte pladerne til belgiske vafler.
Når vaffeljernet er varmt fylder du dej i og lukker jernet igen.
Lad vaflerne bage til de slipper vaffeljernet - løft forsigtigt når du skal tjekke om de er færdige så du ikke ødelægger dem.
Lad broccolivaflerne afkøle på en rist.
Nutrition
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
110
kcal
|
Kulhydrater:
13
g
|
Protein:
6
g
|
Fedt:
5
g