Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Hurtig hjemmelavet granola på panden
En skøn hurtig hjemmelavet granola på panden.
Ret
Morgenmad/Brunch
Køkken
Dansk
Søgeord
Granola
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
1 måned
Tid
0-20 min
Forb. tid
5
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Samlet tid
15
minutter
minutter
Antal
1
glas
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
2
spsk
honnning
1
dl
(reklamelink)
mandler
3
dl
(reklamelink)
havregryn
1
dl
(reklamelink)
sesamfrø
1
dl
(reklamelink)
græskarkerner
1
dl
(reklamelink)
solsikkekerner
2
spsk
(reklamelink)
chiafrø
Sådan gør du
Hak mandlerne groft.
Smelt honningen på en pande.
Tilsæt alle ingredienserne til den smeltede honning på panden.
Rør godt rundt i blandingen hele tiden.
Fortsæt indtil blandingen begynder at blive lysebrun.
Fordel på en bageplade med bagepapir og lad granolaen køle af.
Hæld på et lufttæt glas/beholder.