Afpuds svinekæberne ved at fjerne den sene der sidder på hele den ene side. Det tager lidt tid, men er nødvendigt.
Skær æbler, løg, skrællede gulerødder og persillerødder i store tern. Pil hvidløgsfeddene.
Brun svinekæberne godt af i lidt olie i en stor gryde.
Tilsæt grøntsagerne og timian og brun det hele godt af.
Tilsæt rødvinen og lad det småsimre nogle minutter så noget af alkoholen fordamper.
Tilsæt så vand og bouillonterningerne.
Lad retten stå og småsimre i 2,5 - 3 timer. Mærk på kødet om det er færdigt, ellers skal det have lidt længere tid.
Lav kartoffelmosen efter opskriften.
Hæld væsken fra fyldet ved at sætte et dørslag i en skål. Hæld væsken tilbage i gryden.
Kog væsken op - jo længere tid du kogere des mere koncentreret og tykkere vil saucen blive. Smag saucen til og giv den evt. ekstra salt eller peber. Jævn evt. saucen med lidt maizena.
Servér svinekæberne med kartoffelmosen og syltede rødløg.