Læg risnudlerne i blød i varmt vand i cirka 30 minutter.
Rens rejerne. Fjern skallen, halen og tarmen som sidder øverst på rejen. Skær et lille snit for at få den ud.
Hak de søde tørrede radiser, løg, hvidløg og peanuts.
Bland ingredienserne til saucen sammen i en lille gryde og kog op indtil sukkeret er opløst.
Steg løg og hvidløg i en wok i lidt olie.
Tilsæt rejerne og steg dem lidt indtil de bliver lyserøde.
Tilsæt radiserne.
Dræn vandet fra risnudlerne og tilsæt dem og de cirka 1 dl vand lidt ad gangen. Sørg for hele tiden at vende rundt i nudlerne og skil dem ad. Hvis de klistrer for meget sammen kan du tilsætte lidt mere olie.
Tilsæt saucen, bland rundt og skub det hele over i siden af wokken.
Pisk æggene sammen og hæld dem ud i wokken. Brug paletten til at røre i æggene så de bliver som scrambled eggs.
Bland sammen med resten og tilsæt bønnespirer og kina purløg.
Anret på en tallerken med lime i både, hakkede peanuts og tørret chili/chilipulver.
Noter
Det er svært at lave store portioner Pad Thai, så jeg vil anbefale at du laver halvdelen ad gangen i wokken - brug derfor kun halvdelen af ingredienserne og start så fra punkt 5 igen bagefter.Jeg har taget udgangspunkt i opskriften hos Foodfanatic.dk.