Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Stegt spidskål med parmesan
Et stegt spidskål med parmesan.
Ret
Salat
Køkken
Dansk
Keyword
Stegt spidskål med parmesan
Forb. tid
15
minutter
Samlet tid
15
minutter
Antal
2
personer
Kalorier
64
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
1
lille spidskål
1-2
spsk
smør
Salt og peber
Parmesan
Sådan gør du
Fjern de yderste blade fra spidskålen.
Del spidskålen i 2 halve på langs. Hvis du bruger et større spidskål skærer du det blot i kvarte.
Smelt smørret på en pande.
Læg spidskålen med den skårne side nedad på panden og steg det i cirka 5 minutter ved middel varme.
Vend spidskålen om og steg det ligeledes i cirka 5 minutter på den anden side. Det skal være mørt, men må gerne være lidt sprødt i midten stadig.
Læg de to halvdele på et lille fad og drys med salt og peber, samt lidt revet parmesan.
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
64
kcal
|
Kulhydrater:
3
g
|
Protein:
1
g
|
Fedt:
6
g