Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Salat med bagte gulerødder og saltmandler
En sprød salat med bagte gulerødder og saltmandler.
Ret
Salat
Køkken
Dansk
Keyword
Salat med bagte gulerødder og saltmandler
Forb. tid
45
minutter
Tilb. tid
25
minutter
Samlet tid
1
time
10
minutter
Antal
5
personer
Kalorier
211
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
1
kg
gulerødder
2
spsk
olivenolie
1
tsk
spidskommen
Salt
75
g
ruccola
75
g
feta
1
stor håndfuld saltmandler
de kan også købes
Sådan gør du
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå.
Læg gulerødderne på en bageplade med bagepapir. Hæld olivenolie på og drys med spidskommen og salt.
Sæt i ovnen ved 200 grader i cirka 25 minutter eller indtil gulerødderne er blevet møre.
Afkøl gulerødderne (evt. indtil næste dag).
Skyl ruccolaen og skyl den i en salatslynge eller lad det tørre lidt.
Læg ruccolaen nederst på et fint fad.
Fordel gulerødderne ovenpå.
Smuldr fetaen ovenpå og drys til sidst saltmandlerne udover salaten.
Noter
Opskriften er fundet hos Emmamartiny.dk
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
211
kcal
|
Kulhydrater:
22
g
|
Protein:
6
g
|
Fedt:
12
g