Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler
En dejlig svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler.
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Keyword
Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
30
minutter
Samlet tid
40
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
149
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
1
svinemørbrad
1,5
spsk
dijonsennep med honning
½
spsk
honning
1
håndfuld mandler
Salt
Sådan gør du
Afpuds mørbraden for sener.
Bland dijonsennep og honning sammen. (Hvis du bruger ren dijonsennep skal du bruge 1 spsk honning)
Hak mandlerne.
Læg mørbraden i et ovnfast fad.
Fordel dijonsennep/honning blandingen ovenpå mørbraden og krydr med salt.
Drys mandlerne over mørbraden.
Sæt fadet i ovnen i cirka 25-30 minutter ved 175 grader.
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
149
kcal
|
Kulhydrater:
3
g
|
Protein:
26
g
|
Fedt:
3
g