Tilsæt mel og blødt smør og ælt dejen godt igennem - i hånden eller på maskine.
Lad dejen hæve i 45 minutter.
Imens dejen hæver laver du remoncen ved at rive marcipanen og blande den med sukker, blødt smør og hvedemel gør at remoncen ikke flyder så nemt ud)
Når dejen er færdighævet ruller du den ud i cirka 80-100 cm gange 15-20 cm ( så lang du nu kan få den)
Fordel remoncen cirka midt på dejen.
Fold den ene halvdel over remoncen.
Pensl med æg ovenpå den halvdel du lige har foldet og fold så den anden halvdel over - så der bliver lukket tæt.
Så skal rullen foldes til en kringle - vær opmærksom på at jeg faktisk til sidst har glemt at krydse enderne over hinanden - så det kan du jo gøre hvis du vil :-). Flyt rullen over på en bageplade med bagepapir og fold den så til en kringle.
Lad kringlen hæve i cirka 1 time (gerne mere) og bag den så i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.