Lun mælken og smelt smørret (eventuelt i samme gryde eller skål hvis du bruger mikroovn)
Køl mælk og smør lidt ned - det skal være fingervarmt.
Hæld mælk og smør i en skål og smuldr gæren heri.
Tilsæt sukker, salt og æg og rør godt rundt.
Tilsæt melet lidt af gangen, og brug gerne en røremaskine til at røre dejen. Den må gerne være en smule klistret når den er færdig.
Lad dejen hæve i tildækket i 1 time.
Når dejen har hævet hælder du den ud på bordet og ælter den hurtigt igennem.
Del dejen i 10 lige store dele.
Gør hver del dej flad og aflang og rul derefter dejen sammen til en pølse og luk den i enderne. Det gør at brødene bliver mere luftige.Se hvordan i billederne længere nede på siden.
Placer alle brødene på en bageplade med bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg og drys eventuelt med sesamfrø.
Bag pølsebrødene i en forvarmet ovn ved 210 grader i cirka 10 minutter.