Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Pølsehorn
Lækre svampede pølsehorn.
Ret
Bagværk
Køkken
Dansk
Forb. tid
30
minutter
Tilb. tid
1
time
30
minutter
Samlet tid
2
timer
Antal
32
stk.
Kalorier
227
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
2
dl
yoghurt
3
dl
vand
lunkent
50
g
gær
100
g
blødt smør
2
æg
4
spsk
sukker
2
tsk
salt
900
g
hvedemel
32
pølsehornspølser
eller 16 almindelige som halveres
1
sammenpisket æg til pensling
Sådan gør du
Bland vand, gær og yoghurt sammen i en skål.
Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og ælt dejen på en røremaskine i omkring 10 minutter - eller i hånden hvis du ikke har en røremaskine.
Sæt dejen til hævning 1 times tid under et viskestykke.
Tag dejen ud på bordet og del den i 4 lige store dele.
Rul hver del ud til en rund cirkel og skær cirklen i 8 stykker.
Læg en pølsehornspølse eller en halv pølse på hvert stykke dej. Du kan også tilføje lidt ketchup ved siden af pølsen.
Rul dejen om pølsen fra den brede ende.
Læg alle pølsehornene på en bageplade med bagepapir.
Pensl pølsehornene med sammenpisket æg.
10.Sæt dem til hævning under et viskestykke i 30 minutter.
12.Sæt bagepladen i en 200 grader varm ovn og bag pølsehornene i cirka 12-15 minutter.
Noter
Opskriften er fundet hos
Spisestuen.dk
.
Nutrition
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
227
kcal
|
Kulhydrater:
24
g
|
Protein:
8
g
|
Fedt:
11
g