Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Rugbrødschips
Sprøde og lækre rugbrødschips, super nemme at lave!
Ret
Snack
Køkken
Dansk
Keyword
Rugbrødschips
Forb. tid
5
minutter
Tilb. tid
10
minutter
Samlet tid
15
minutter
Antal
2
glas
Kalorier
249
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
¼
rugbrød
som ikke er skiveskåret
Olivenolie
Havsalt
Sådan gør du
Skær rugbrødet i så tynde skiver som du kan.
Skær rugbrødsskiverne ud i små trekanter.
Fordel rugbrødstrekanterne på en bageplade med bagepapir. De skal ligge i ét lag, så brug eventuelt flere bageplader.
Drys med olivenolie (eller en anden olie) på rugbrødstrekanterne.
Drys med salt – gerne havsalt.
Sæt bagepladen i en forvarmet ovn ved 200 grader og giv rugbrødschipsene 10-12 minutter.
Lad dine rugbrødschips køle ned og opbevar dem så i et tætlukket glas eller dåse.
Nutrition
Servering:
1
glas
|
Kalorier:
249
kcal
|
Kulhydrater:
46
g
|
Protein:
8
g
|
Fedt:
3
g