Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Mornaysauce
En lækker mornaysauce.
Ret
Sauce
Køkken
Fransk
Keyword
Mornaysauce
Antal
5
dl
Kalorier
254
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
25
g
smør
4
spsk
hvedemel
5
dl
mælk
1
god håndfuld revet ost
Salt og peber
Revet muskatnød
Sådan gør du
Fremgangsmåde
Smelt smørret i en gryde.
Tilsæt melet og rør rundt. Rør fortsat rundt et lille minuts tid så melet kan blive afbagt.
Tilsæt mælken ad flere gange. Efter hver gang piskes der godt til det er en jævn sauce.
Når al mælken er tilsat lader du den koge igennem er par minutter mens der fortsat piskes.
Tilsæt osten og rør rundt til den er smeltet.
Smag saucen til med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Nutrition
Servering:
1
dl
|
Kalorier:
254
kcal
|
Kulhydrater:
10
g
|
Protein:
14
g
|
Fedt:
17
g