Skyl auberginen og skær den i aflange skiver på cirka 1 cm i tykkelsen.
Dryp aubergineskiverne med lidt olivenolie.
Læg aubergineskiverne på en varm grill eller grillpande og grill dem på begge sider indtil de har fået fine grillstriber.
Imens auberginen bliver grillet laver du toppingen.
Skyl cherrytomaterne og skær dem i kvarte.
Hak basilikumbladene fint og bland dem sammen med cherrytomaterne i en skål.
Tilsæt lidt salt, peber og olivenolie og rør rundt.
Skær skiver af osten.
Læg cirka 2 skiver ost oven på de færdige aubergineskiver og lad dem smelte imens de ligger på grillen.
10.Tag aubergineskiverne med smeltet ost af grillen.
11.Top skiverne med tomatsalsaen, og pynt eventuelt med et par basilikumsblade.
Noter
Tip: Hvis du ikke spiser det hele på én gang så gem tomatsalsen i skålen, gem aubergineskiverne, og varm dem op på panden når de skal bruges og læg osten på så den smelter. Så er det ligesom frisklavet.