1tskhvidvinseddike eller balsamicoReklame - affiliatelink
1bøtte Laktosefri Carte d'Or Nordic Berries
1bøtte Laktosefri Carte d'Or Double Chocolate
400-500gfriske jordbær
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180 grader.
Pisk æggehviderne stive og tilføj derefter sukkeret langsomt og gradvist mens du piske videre. Fortsæt til marengsen er stiv og skinnende.
Tilsæt balsamico.
Fordel marengsen på en bageplade med bagepapir - den skal være omkring 23 cm i diameter, og lav lidt en fordybning i midten (så kan der ligge mere is :-))
Stil marengsen i ovnen og skru straks temperaturen ned til 150 grader.
Bag marengsen i cirka 1 time og 15 minutter. Marengsen er færdig når den er sprød i kanterne og toppen men stadig lidt blød indeni.
Lad pavlovaen afkøle.
Læg kugler af isen ovenpå og pynt til sidst med jordbær.