Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Påskeæg med marcipan og hindbærganache
Meget lækre påskeæg med marcipan og hindbær ganache.
Ret
Kage
Køkken
Dansk
Keyword
Påskeæg med marcipan og hindbærganache
Forb. tid
1
minute
Samlet tid
1
minute
Antal
10
stk.
Kalorier
216
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
100
g
frosne hindbær
optøet
1
spsk
sukker
½
stang vanilje
100
g
hvid chokolade
1
tsk
smør
200
g
marcipan
100-150
g
mørk chokolade
Pynt
Frysetørrede hindbær
Sådan gør du
Hæld hindbærrene i sigte og pres dem igennem så kernerne bliver siet fra.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Se eventuelt min guide.
Bland hindbærpuré, sukker og vaniljekorn i en gryde og lad det komme i kog.
Hak den hvide chokolade groft og kom den i en skål.
Hæld langsomt den varme hindbærmasse ned i chokoladen imens du rører. Rør til alt chokoladen er smeltet.
Tilsæt smørret.
Afkøl hindbærmassen.
Del marcipanen i 10 stykker og tril dem til kugler.
Tryk kuglen helt flad.
10.Læg en lille ske af hindbærmassen på hvert stykke marcipan. Fold marcipanen omkring og form til et æg.
11.Smelt den mørke chokolade enten over vandbad eller i mikroovnen.
12.Overtræk æggene med den smeltede chokolade og pynt eventuelt med lidt frysetørrede hindbær med det samme.
13.Sæt æggene på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.
14.Opbevares i køleskabet.
Noter
Opskriften er fundet hos
Chocolat
.
Nutrition
Servering:
1
stk
|
Kalorier:
216
kcal
|
Kulhydrater:
23
g
|
Protein:
4
g
|
Fedt:
13
g