Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Ricotta pandekager
Lækre svampede ricotta pandekager.
Ret
Dessert
Køkken
Italiensk
Keyword
Ricotta pandekager
Forb. tid
23
minutter
Samlet tid
23
minutter
Antal
12
stk.
Kalorier
77
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
150
g
ricotta
2
æg
½
tsk
bagepulver
1
knivspids salt
1,25
dl
hvedemel
1,25
dl
mælk
Fedtstof til stegning
Sådan gør du
Del æggene i blommer og hvider.
I skålen med æggeblommer tilsætter du bagepulver, salt, mel og ricotta. Bland det rundt.
Tilsæt mælken lidt af gangen imens du rører i dejen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Varm en pande op med lidt fedtstof.
Brug cirka 2 spsk dej til hver pandekage.
Når oversiden af pandekagen bobler skal de vendes og bages færdig på den anden side.
Nutrition
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
77
kcal
|
Kulhydrater:
9
g
|
Protein:
4
g
|
Fedt:
3
g