200gstore rejer - de kan enten være kogte eller ukogte
Pankorasp
Hvedemel
1æg
Salt og peber
Ca. ½ liter smagsneutral olie f.eks. solsikkeolie
Sådan gør du
Find 3 dybe tallerkner frem.
I den ene hældes lidt pankorasp blandet med lidt salt og peber, i den anden hvedemel og i den tredje 1 sammenpisket æg.
Rengør rejerne grundigt og fjern halen.
Vend nu først rejerne i melet, så ægget og tilsidst i pankoraspen.
Opvarm olien i en gryde. Den skal op på cirka 180 grader. Prøv med enden af en tændstik, hvis olien syder omkring den burde olien være klar. Eller du kan måle med et sukkertermometer.
Når olien er klar ligger du et par rejer i olien og lader dem ligge der til de er fine og gyldne.
Tag rejerne op af den varme olie og læg dem på en tallerken med lidt køkkenrulle på der kan suge overskydende fedtstof.