Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Wok med kylling, rød karry og nudler
En skøn wok med kylling, rød karry og nudler.
Ret
Aftensmad
Køkken
Thai
Søgeord
Wok med kylling, rød karry og nudler
Forb. tid
45
minutter
minutter
Samlet tid
45
minutter
minutter
Antal
2
personer
Kalorier
1262
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
1
spsk
fiskesauce
½
spsk
tamarind eller citronsaft
2
kyllingefileter
1
lille dåse ananas
4
tsk
(reklamelink)
rød karrypasta
lidt tørret ingefær
1
(reklamelink)
kokosmælk
1
dl
madlavningsfløde
4
gulerødder
2
forårsløg
1
rød peberfrugt
1
rød chili
200
g
champignon
⅔
pakke fuldkornsnudler
1
fed
hvidløg
lidt olie/flydende becel
Sådan gør du
Gør alle grøntsagerne klar ved at skære dem ud i passende stykker.
Chilien hakkes fint.
Skær også kyllingefileterne ud i strimler.
I lidt olie eller lignende svitses den finthakkede chili sammen med et presset fed hvidløg.
Riv lidt tørret eller frisk ingefær ned til chilien.
Tilsæt karrypastaen og svits det godt.
Tilsæt kyllingestrimlerne og brun dem godt af.
Tilsæt gulerødder, champignon og forårsløg og svits dem.
Tilsæt peberfrugt og ananas i stykker.
Hæld kokosmælke og madlavningsfløde over retten. Tilsæt også fiskesauce og tamarind/citronsaft. Lad det små simre lidt.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Når nudlerne er færdige vendes de i wokretten, og den kan serveres.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
1262
kcal
|
Kulhydrater:
137
g
|
Protein:
63
g
|
Fedt:
55
g