Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Mini pavlova med jordbær og blåbær
En klassisk pavola med jordbær og blåbær.
Ret
Dressing
Køkken
Italiensk
Keyword
Mini pavlova med jordbær og blåbær
Forb. tid
30
minutter
Samlet tid
1
time
30
minutter
Antal
8
stk.
Kalorier
373
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
6
æggehvider
300
g
sukker
1
tsk
hvidvinseddike
Pynt
½
liter
piskefløde
jordbær
blåbær
Sådan gør du
Pisk æggehviderne stive.
Pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt.
Rør tilsidst hvidvinseddiken i.
Sæt marengsmassen i cirkler på en bageblade med bagepapir. De skal have en diameter på cirka 8 cm.
Sæt bagepladen i ovnen ved 180 grader og skru så ned til 150 grader og lad marengsen bage i 1 time og 15 minutter.
Pisk fløden til flødeskum.
Skyl bærrene og skær jordbærrene ud i mindre stykker.
Fordel flødeskummen på de små pavlovaer og pynt derefter med bærrene.
Nutrition
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
373
kcal
|
Kulhydrater:
39
g
|
Protein:
4
g
|
Fedt:
23
g