Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Kylling med rabarber og rød karry
Skøn kylling med rabarber i rød karry.
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Søgeord
Kylling med rabarber og rød karry
Forb. tid
1
time
time
Samlet tid
1
time
time
Antal
4
personer
Kalorier
3002
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
4
kyllingebryster
300
g
rabarber i mindre stykker
3
dl
madlavningsfløde
1-1,5
spsk
(reklamelink)
honning
3-4
tsk
rød karry
1
(reklamelink)
hønsebouillon
Tilbehør
Kogte ris
Sådan gør du
Skær kyllingen i mindre stykker.
Steg dem på en pande i lidt olie.
Tag kyllingestykkerne af panden inden de er helt gennemstegte.
Fordel dem i et ovnfast fad.
Rens rabarberne og skær dem i små stykker som også placeres i fadet.
På panden blander du nu rød karry, honning og madlavningsfløde.
Når det er varmet lidt op tilsætter du hønsebouillonen.
Lad saucen småsimre i 5 minutter.
Hæld saucen over kylling og rabarber i fadet.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i cirka 15-20 minutter.
Server retten med kogte ris
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
3002
kcal
|
Kulhydrater:
11
g
|
Protein:
251
g
|
Fedt:
210
g