Bland grofthakket chokolade, nødder og paradisnødder i en skål og stil det i køleskabet.
Smelt den mørke chokolade i et vandbad og pisk mælken i lidt ad gangen. Varm op og rør konstant indtil massen er glat. Fjern fra varmen og lad det køle af.
Pisk æggene i en skål indtil de bliver lyse og skummende (det tager omkring 1-2 minutter). Pisk sukkeret i lidt af gangen indtil sukkeret er ved at være opløst. Tilsæt fløde, vaniljesukker og salt og pisk det sammen.
Hæld chokolade/mælkeblandingen i æggeblandingen og pisk det sammen.
Hæld massen i en ismaskine og lad den køre til massen er fast men ikke helt færdig eller hæld massen i en passende beholder og sæt den i fryseren. Rør i den jævnligt.
Når ismassen er næsten stivnet røres fyldet i, så det ikke falder til bunds.
Hvis du frøs den på ismaskine kan du spise den med det sammen, eller fryse den indtil du skal bruge den.
Jeg har fundet opskriften i Ben & Jerry's homemade ice cream & dessert book, som jeg fik i julegave.