Start med at vaske kartoflerne. Skræl dem eventuelt.
Fordel kartoflerne i en gryde med vand.
Sæt kartoflerne på komfuret og lad dem koge i 15-20 minutter eller indtil de er møre. Imens kartoflerne koger laver du persillesaucen og den stegte flæsk.
Persillesauce
Smelt smørret i en gryde.
Tilsæt melet og rør rundt. Rør fortsat rundt et lille minuts tid så melet kan blive afbagt.
Tilsæt mælken ad flere gange. Efter hver gang piskes der godt til det er en jævn sauce.
Når al mælken er tilsat lader du den koge igennem er par minutter mens der fortsat piskes.
Hak persillen fint eller hæld det i en kop og klip med en saks - det er nemmere. Tilsæt persillen til saucen og rør rundt.
Smag saucen til med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Stegt flæsk
Læg flæsket på en kold pande. Krydr med salt.
Tænd for komfuret på mellem varme og fortsæt til flæsket er blevet gyldent og sprødt.
Servér den stegte flæsk sammen med de kogte kartofler og persillesaucen.