1dlA38naturel youghurt, fromage fraiche, skyr eller lignende.
50ggær
60gblødt margarine eller smør
40gsukker
1,5tsksalt
400ghvedemel
1ægtil pensling
sesamfrø til pynt
1kghakket oksekød
Ketchup
Tomat
Salatblade
Cheddarost
Agurk
Sådan gør du
Udblød gæren i vandet
Rør det syrnede mælkeprodukt i og tilsæt salt og sukker.
Tilsæt smør og hvedemel og ælt dejen til en blød dej tilsæt eventuelt lidt mere mel, hvis dejen er for klistret. 4. Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hvile i 15 minutter.
Vej dejen af i 50 g runde boller og lad dem hvile i 5 minutter
Tryk dem flade med hånden og pensel dem med æg
Drys sesam på og stil dem til hævning under en plastikpose/husholdningsfilm og et viskestykke et lunt sted i 1 time.
Bag bollerne i ovnen ved 230 grader i cirka 8-10 minutter.
Lad dem køle af på en rist.
Form 12 små flade bøffer ud af det hakkede oksekød.
Skær tomat og agurk i skiver.
Flæk bollerne og fyld dem ketchup, bøf, salat, tomat, agurk og cheddarost.
Sæt et spyd igennem dine sliders og server dem på et fad.