Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Cannelloni med oksekød og spinat
En dejlig hjemmelavet cannelloni med oksekød og spinat i.
Ret
Aftensmad
Køkken
Italiensk
Søgeord
Cannelloni med oksekød og spinat
Forb. tid
1
time
time
Samlet tid
1
time
time
Antal
4
personer
Kalorier
422
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
Ca. 250 g. friske lasagneplader skåret i en bredde på 8-9 cm
15 stk.
eller 15-16 cannellonirør
1
glas tomatsauce eller en hjemmelavet
1
portion bechamelsauce
hakket oksekød
hakket frossen spinat
Salt og peber
Sådan gør du
Brun kødet i en gryde.
Tilsæt den hakkede spinat.
Krydr med salt og peber.
Hæld ⅔ af tomatsaucen i bunden af et ovnfast fad.
Hvis du bruger rigtige tørrede cannellonirør så skal de koges efter anvisningen på pakken først.
Fyld cannellonirørene med kød/spinatblandingen. Eller rul fyldet ind i de friske lasagneplader istedet for.
Læg de fyldte cannellonier ovenpå tomatsaucen.
Hæld bechamelsaucen over cannellonierne og slut af med resten af tomatsaucen.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
422
kcal
|
Kulhydrater:
84
g
|
Protein:
15
g
|
Fedt:
2
g