Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær
Skøn grønkålssalat med appelsin, æble og tranebær.
Ret
Salat
Køkken
Dansk
Keyword
Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær
Forb. tid
20
minutter
Samlet tid
20
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
250
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
125
g
grønkål
hakket og skyllet (kan købes sådan)
3
appelsiner
1
æble
1
håndfuld tørrede tranebær
1
håndfuld pecannødder eller valnødder
1
spsk
honning
2
spsk
balsamico
3
spsk
olivenolie
salt & peber
Sådan gør du
Fordel den hakkede og skyllede grønkål på et fad.
Skær skrællen af appelsinerne og skær dem i tynde både.
Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tynde både.
Rør en dressing sammen af honning, balsamico, olivenolie og salt/peber.
Bland grønkål, æble og appelsin sammen.
Fordel dressingen over salaten.
Drys med tørrede tranebær og pecannødder/valnødder
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
250
kcal
|
Kulhydrater:
27
g
|
Protein:
4
g
|
Fedt:
16
g