Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Hokkaido græskarsuppe
Lækker hjemmelavet hokkaido græskarsuppe
Ret
Suppe
Køkken
Dansk
Keyword
Hokkaido græskarsuppe
Fryseegnet
Ja
Holdbarhed
2-3 dage
Tid
+45 min
Forb. tid
20
minutter
Tilb. tid
30
minutter
Samlet tid
50
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
822
kcal
Forfatter
Louise Dam
Equipment
stavblender
Gryde
Ingredienser
1
stort hokkaido græskar på cirka 2 kg
2
løg
2
fed
hvidløg
½
rød chili med kerner
1
tsk
stødt ingefær
1
tsk
garam masala
1
liter
grøntsagsbouillon
200
g
flødeost
Salt og peber
Lidt citronsaft
Olie til stegning
Serveres med:
Creme fraiche
Sådan gør du
Skræl dit græskar enten med en skarp kniv eller en kartoffelskræller. Skær græskarret i i tern.
Skræl løgene og skær dem i grove stykker.
Pres hvidløgsfedene eller hak dem.
Hak chilien.
Opvarm lidt olie i en gryde. Svits løg, hvidløg, chili og græskar i olien.
Tilsæt krydderierne og svits det hele i et minuts tid.
Hæld bouillon i gryden og kog det hele op.
Lad det småsimre i 20-30 minutter eller til græskarret er helt mørt.
Med en stavblender blender du det hele til en jævn suppe.
Tilsæt flødeost, salt, peber og citronsaft. Blend suppen lidt mere indtil den får den ønskede konsistens.
Server suppen toppet med lidt creme fraicen, og eventuelt lidt græskarkerner ristet på panden med salt og chilipulver.
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
822
kcal
|
Kulhydrater:
91
g
|
Protein:
52
g
|
Fedt:
31
g