Når smørret er smeltet kommes sukker og mel i på en gang.
Rør dejen godt sammen til den slipper gryde og ske.
Kom dejen i en røreskål og afkøl den lidt.
Tilsæt 1 æg ad gangen og brug en elektrisk pisker imellem hvert æg. Fortsæt indtil dejen er godt våd og klistret.
På bagsiden af et stykke bagepapir tegner du formen på din kagemand eller kagekone.
Vend bagepapiret om og læg det på en bageplade.
Fordel dejen på bagepapiret i den form du har tegnet. Du skal regne med at den bliver en del større når den kommer i ovnen. Hvis der er dej til overs kan du lave små vandbakkelser ved siden af.
Bag den i ovnen i cirka 30 minutter ved 200 grader. Åben ikke for ovnen før tid, det vil få kagemanden til at falde sammen. Tag kagemanden ud når den er gyldenbrun. Hvis den alligevel falder sammen kan du sagtens spise den alligevel. Den smager stadig skønt :-)
Lad kagemanden køle af og pynt med glasur, slik og lakridssnører som hår. Du kan eventuelt skære kagemanden lidt til så den får den helt rette form.