Puds mørbraden af (fjern fedt og sener) og skær den i bøffer af cirka 2 cm. Bank lidt på møbradbøfferne, så de bliver lidt fladere.
Skær champignonerne i skiver eller kvarte. Afhængig af størrelsen.
Pil løget og skær det enten i halve tynde skiver eller hak det.
Skær cocktailpølserne i halve.
Bacon og cocktailpølser brunes i en gryde eller sauterpande. Derefter tages de af varmen og ligges på en tallerken.
Dernæst brunes champignonerne godt og ligges på tallerkenen sammen med bacon og cocktailpølser.
Opvarm en smule olie og kom løget på pande. De skal blive klare i farven, blive bløde og må gerne tage lidt farve.
Brun til sidst mørbradbøfferne i lidt olie og krydr med salt, peber og lidt paprika. Læg også de brunede mørbradbøffer over på tallerkenen.
Opvarm en smule olie og kom 1 spsk paprika på panden. Lad det bruse op i olien og tilsæt så tomatpuré til panden. Lad det blive 'brændt' af i 1-2 minutter.
Tilsæt dernæst madlavningsfløde, piskefløde, vand og bouillon. Lad saucen stå og småsimre i 10 minutter.
Hæld alt det lækre fyld op i gryden igen og lad retten simre i 10 minutter igen. Smag til med salt og peber.