Rengør og skræl rodfrugterne. Skær dem i rustikke stykker og fordel dem i et ovnfast fad.
Skræl rødløget og skær også dette i grove stykker, og fordel det i fadet med rodfrugterne.
Fordel olivenolie og honning over rodfrugterne og drys med lidt tørret rosmarin og salt.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 45 minutter.
Imens rodfrugterne er i ovnen gør du fisken klar.
Hak mandler og hasselnødder, ikke for groft og heller ikke helt fint.
Skyl persillen og hak den derefter fint.
Bland de hakkede nødder, persille, limesaft og lidt salt sammen i en lille skål.
Slå 2 æg ud i en dyb tallerken og pisk dem sammen. Hæld lidt mel op på en flad tallerken og din nøddeblanding på en anden flad tallerken.
Nu skal fisken paneres. Tag dine spelthvar fileter og vend dem i melet, vend dem dernæst i de sammenpiskede æg og til sidst i nøddeblandingen. Fisken behøves ikke at være helt dækket af nødder over det hele. Der skal være nok til alle fileterne.
Læg de nøddepanerede fiskefileter på en bagerist med bagepapir på. Sæt den i ovnen ved 200 grader i cirka 10 minutter.
Server fisken med det samme sammen med de bagte rodfrugter.