Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Kartoffelsalat med avokado, citron og karse
Ret
Salat
Køkken
Dansk
Søgeord
Kartoffelsalat med avokado, citron og karse
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
2 dage
Tid
21-30 min
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
20
minutter
minutter
Samlet tid
30
minutter
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
448
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
1
kg
nye kartofler
2
store
avokado
150-200
g
friskbælgede ærter
kan undlades
2
spsk
olie
½
citron
saften heraf
1
bakke
karse
Sådan gør du
Kog kartoflerne og lad dem køle helt ned - hvis du har en rest fra dagen før er det helt perfekt.
Skær kartoflerne i tern og hæld dem i en stor skål.
Avokadoerne skæres ligeledes i tern og blandes sammen med kartoflerne i skålen.
Tilsæt eventuelt nogle nybælgede friske ærter - dette kan dog godt undlades.
Hæld olien over og pres citronsaften over kartofler og avokado.
Smag til med salt og peber.
Anret på et fad og pynt til sidst med karse på toppen.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
448
kcal
|
Kulhydrater:
58
g
|
Protein:
9
g
|
Fedt:
22
g