Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Hjemmelavet agurkesalat - helt enkelt!
Hjemmelavet agurkesalat på den helt simple måde.
Ret
Salat
Køkken
Dansk
Keyword
Hjemmelavet agurkesalat - helt enkelt!
Forb. tid
30
minutter
Samlet tid
30
minutter
Antal
1
glas
Kalorier
459
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
1
agurk
Groft salt
2
dl
eddike
1
dl
sukker
½
dl
kogende vand
1
spsk
peberkorn
Sådan gør du
Rør eddike, sukker, kogende vand og peberkorn godt sammen indtil sukkeret er helt opløst.
Skyl agurken, skær den i tynde skiver. Læg dem på en tallerken eller lignende og drys med masser af groft salt. Lad dem trække i cirka 10 minutter.
Knug væden ud af agurkerne og skyl dem i koldt vand.
Hæld agurkeskiver og eddikeblandingen på et rent skoldet syltetøjsglas og stil det i køleskabet.
Nutrition
Servering:
1
glas
|
Kalorier:
459
kcal
|
Kulhydrater:
107
g
|
Protein:
2
g
|
Fedt:
1
g