Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Jordbærsorbet
En frisk omgang jordbærsorbet.
Ret
Dessert
Køkken
Dansk
Keyword
Friske jordbær, creme anglaise, jordbærsorbet & brændt hvid chokolade
Forb. tid
1
time
Samlet tid
1
time
Antal
1
liter
Kalorier
684
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
500
g
jordbær
100
g
sukker
½
dl
vand
2
spsk
citronsaft
2
spsk
glukosesirup
Sådan gør du
Hæld vand, sukker, citronsaft og glukosesirup i en lille gryde og lad det koge op til sukkeret er opløst.
Skyl jordbærrene og fjern stilken.
Blend jordbærrene til en puré med en stavblender eller almindelig blender.
Hæld sukkervandet i puréen og blend til det har samlet sig.
Kør puréen på en ismaskine og frys den derefter ned i en fryseegnet beholder.
Nutrition
Servering:
1
liter
|
Kalorier:
684
kcal
|
Kulhydrater:
173
g
|
Protein:
3
g
|
Fedt:
2
g