Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Rabarbertærte med marcipan og kokos
En lækker sommertærte med rabarber, marcipan og kokos.
Ret
Bagværk
Køkken
Dansk
Keyword
Rabarbertærte med marcipan og kokos
Forb. tid
1
time
Samlet tid
1
time
Antal
8
personer
Kalorier
305
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
2
æg
100
g
sukker
100
g
smeltet smør
100
g
hvedemel
50
g
kokosmel
1
tsk
bagepulver
1
spsk
vaniljeessens
eller kornene fra ½ vaniljestang
100
g
marcipan i små stykker
300
g
rabarber i små stykker
2
spsk
rørsukker
Sådan gør du
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Tilsæt det smeltede smør lidt ad gangen imens du pisker.
Tilsæt vaniljessens, kokosmel og bagepulver og pisk det hele sammen.
Bland hvedemelet i dejen og dernæst vendes marcipanstykkerne i dejen.
Bland 100 g rabarber i dejen.
Fordel dejen i en smurt tærteform (diameter på 20 cm eller en aflang på 10 x 30 cm).
Fordel resten af rabarberne oven på dejen og tryk dem let ned i dejen.
Drys med rørsukker ovenpå tærten.
Bag i ovnen ved 170 grader i cirka 35 minutter.
Server gerne lun og med creme fraiche, vaniljeis eller flødeskum.
Noter
Jeg fandt opskriften hos
Femina.dk
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
305
kcal
|
Kulhydrater:
37
g
|
Protein:
5
g
|
Fedt:
16
g