Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Stenalderbrød af nødder, kerner og frø
Super lækkert og smagfuldt glutenfrit palæobrød med masser af kerner.
Ret
Bagværk
Køkken
Dansk
Keyword
Stenalderbrød af nødder, kerner og frø
Fryseegnet
Ja
Holdbarhed
3-4 dage
Tid
+45 min
Forb. tid
15
minutter
Tilb. tid
1
time
Samlet tid
1
time
15
minutter
Antal
1
brød
Kalorier
187
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
100
g
græskarkerner
100
g
solsikkekerner
100
g
mandler
100
g
valnødder
100
g
hørfrø
100
g
sesamfrø
5
æg
1
dl
olivenolie
2
tsk
salt
Sådan gør du
Bland alle ingredienser sammen i en skål. Nødderne og kernerne skal bare hele i.
Beklæd en rugbrødsform (eller lignende) med bagepapir i bunden, og hæld blandingen i formen.
Bag brødet i ovnen ved 160 grader (alm ovn) i 1 time.
Lad brødet afkøle og så kan de skæres skiver af det.
Nutrition
Servering:
1
skive, hvis brødet skæres i 25 skiver
|
Kalorier:
187
kcal
|
Kulhydrater:
5
g
|
Protein:
6
g
|
Fedt:
17
g