Optø spinaten og bland den med ricotta og parmesan. Smag til med salt og peber.
Raviolien
Del pastadejen i 4 og rul dem på pastamaskinen til dejen er en lang tynd plade. Læg en lille klat fyld på pladen og så den næste klat fyld med lidt mellemrum imellem. Til sidst lægges en ny tynd pastaplade ovenpå og du udstikker raviolien med et lille glas, form eller lignende. Husk at lukke raviolien godt til f.eks. med en gaffel. Du kan også vælge, at købe sådan en ravioliform, som jeg har. Der smører du den med lidt olie og så lægger du en pastaplade ovenpå formen og lader den falde lidt ned i hullerne, så fylder du hullerne med fyldet og lægger en pastaplade ovenpå. Luk derefter pastaen tæt og tag raviolien af.
Kog raviolien i en stor gryde med letsaltet kogende vand i cirka 3 minutter.
Saucen
Opvarm olien i en gryde, tilsæt champignoner i skiver, hvidløg og muskatnød. Lad det steg i cirka 5 minutter. Tilsæt så hvidvinen og fløden og lad saucen koge op. Fjern gryden fra varmen og tilsæt parmesanen. Rør rundt indtil parmesanen er smeltet og saucen er tyknet. Smag til med salt og peber.
Server raviolien på en tallerken med lidt af saucen henover. Pynt gerne med et par flager parmesan.