Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Nougatkage med chokolade og hele hasselnødder
En super lækker nougatkage med chokolade og hele hasselnødder. Den er nem at lave og smager virkelig godt! En super godt måde at få brugt resterne af lidt nougat fra jul.
Ret
Kage
Køkken
Dansk
Keyword
Chokolade/nougatkage med hele hasselnødder
Fryseegnet
Ja
Holdbarhed
2-3 dage
Tid
+45 min
Forb. tid
20
minutter
Tilb. tid
30
minutter
Samlet tid
50
minutter
Antal
8
personer
Kalorier
353
kcal
Forfatter
Louise Dam
Equipment
Tærteform 24 cm
Ingredienser
100
g
nougat
50
g
mørk chokolade
100
g
hasselnødder
100
g
smør
2
æg
80
g
hvedemel
100
g
sukker
1
spsk
kakaopulver
½
tsk
natron
Sådan gør du
Skær nougat i mindre stykker og smelt den sammen med chokolade og smør over svag varme.
Pisk imens æg og sukker sammen.
Sigt hvedemel, natron og kakao ned til æggeblandingen.
Tilsæt de hele hasselnødder og rør godt rundt.
Tilsæt til sidst nougat/chokoladeblandingen og rør det hele sammen.
Hæld dejen i en smurt tærteform på cirka 24 cm i diameter og bag i ovnen ved 180 grader i cirka 30 minutter
Lad den køle af, før du skærer den ud.
Servér kagen sammen med en god vaniljeis.
Noter
Jeg har fået inspiration til kagen
lige her
.
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
353
kcal
|
Kulhydrater:
37
g
|
Protein:
5
g
|
Fedt:
22
g