Bring vand og smør i kog i en gryde. Når smørret er smeltet kommes sukker og mel i på en gang. Rør dejen godt sammen til den slipper gryde og ske. Kom dejen i en røreskål og afkøl den lidt. Tilsæt 1 æg ad gangen og brug en elektrisk pisker imellem hvert æg. Fortsæt indtil dejen er godt våd og klistret. Sæt med 2 spiseskeer eller med sprøjtepose 15 små toppe på en plade med bagepapir. De bliver cirka dobbelt så store, så lav god plads imellem hver vandbakkelse.
Bag vandbakkelserne midt i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter, til de er hævede og gyldne. Luk ikke ovndøren op de første 10 minutter af bagetiden, da vandbakkelserne let falder sammen. Tag en enkelt vandbakkelse ud efter endt bagetid og kontroller at den ikke falder sammen. Hvis den falder sammen giver du resten af portionen et par minutter til. Og tager igen en enkelt ud og prøver. Hvis de ikke er færdigbagte vil de falde sammen (de kan dog sagtens stadig spises!)
Lad vandbakkelserne køle af på en bagerist, klip et lille hul i midten med en saks (der hvor du vil skære dem over) dette lader sampen komme ud, og mindsker risikoen for at de falder sammen. Når de er afkølet fyldes de med en blanding af creme og flødeskum (vaniljecreme og flødeskum blandes), og pyntes med glasur.