Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Chokoladekage med kokos-karamel
En skøn chokoladekage med en skøn kokos-karamel topping.
Ret
Kage
Køkken
Dansk
Keyword
Chokoladekage med kokos-karamel
Forb. tid
1
time
Samlet tid
1
time
Antal
1
kage
Kalorier
6097
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
Kagedejen
150
g
smør
4
æg
350
g
sukker
5
spsk
kakaopulver
2
tsk
vaniljesukker
160
g
hvedemel
1
knivspids salt
Kokos-karamel topping
180
g
kokosmel
170
g
sukker
1,5
dl
piskefløde
1
dl
lys sirup
75
g
smør
Sådan gør du
Smelt smørret.
Pisk æg og sukker luftigt i en stor skål.
Tilsæt det smeltede smør til æg og sukkerblandingen.
Bland alle de tørre ingredienser forsigtigt i dejen.
Fordel dejen i en bageform (cirka 34 x 22 cm).
Bag kagen i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
Imens kagen er i ovnen laves kokostoppingen.
Kog smør, sirup og sukker op.
Tilsæt fløden og til sidst tilsættes kokosmelet.
10.Tag kagen ud af oven og kom kokostoppingen på kagen.
11.Bag kagen i yderligere 10 minutter ved 200 grader.
Nutrition
Servering:
1
kage
|
Kalorier:
6097
kcal
|
Kulhydrater:
839
g
|
Protein:
74
g
|
Fedt:
285
g