Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Noter
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Æblekage med crumble
En klassisk æblekage med crumble på toppen.
Ret
Kage
Køkken
Dansk
Søgeord
Æblekage med crumble
Forb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
1
time
time
Antal
1
kage
Kalorier
6633
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
250
g
blødt smør
250
g
sukker
4
æg
2½
dl
mælk
350
g
(reklamelink)
hvedemel
2
tsk
(reklamelink)
vaniljesukker
2
tsk
(reklamelink)
bagepulver
2
spsk
(reklamelink)
kanel
4
spsk
sukker
750
g
æbler
skrællet og skåret i både
Smuldredej
125
g
smør
125
g
(reklamelink)
hvedemel
50
g
sukker
Serveres eventuelt med creme fraiche , flødeskum eller vaniljeis
Sådan gør du
Sukkeret røres med det bløde smør og æggene piskes i et ad gangen.
Vaniljesukker, mælk og mel piskes i til dejen er lind og glat.
Hæld dejen i en bradepande.
Æblebådene vendes i sukker og kanel i en skål.
Læg æblebådene i dejen - hver enkelt båd presses godt ned i dejen.
Ingredienserne til smuldredejen smuldres sammen med fingrene - der skal helst være klumper i.
Dejen og klumperne drysses ud over kagen.
Bradepanden sættes i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter. Det kan tage længere tid i nogle ovne.
Noter
Opskriften er fundet
her
.
Næringsindhold
Servering:
1
kage
|
Kalorier:
6633
kcal
|
Kulhydrater:
851
g
|
Protein:
85
g
|
Fedt:
335
g