Bring en gryde med saltet vand i kog. Læg pasta skallerne i det kogende vand, et par ad gangen, under omrøring for at holde dem adskilt. Kog skallerne indtil de er næsten møre. Vær forsigtig med ikke at koge dem for meget, så bliver de svære at fylde. Hæld vandet fra og skyl under koldt vand.
I en gryde brunes det hakkede oksekød og hvidløget presses ned i gryden. Tilsæt derefter den hakkede spinat og steg videre under omrøring. Fjern fra varmen og læg det i en skål. Lad kødblandingen afkøle lidt.
Til kødblandingen tilsættes revet mozzarella, rasp, æg, 40 g af parmesanosten, salt og peber tilsættes. Bland godt.
I et fad på ca. 22 x 33 cm ligges halvdelen af tomatsaucen. Tag hver enkelt pastaskal og fyld med kødfyldet. Arranger skallerne i rækker i fadet. Hæld den resterende tomatsauce over pastaen og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.