250mlcreme fine eller evt. madlavningsfløde eller fløde
Sådan gør du
Læg parmaskinen på en bageplade med bagepapir og steg i ovnen ca. 6 minutter ved 200 grader eller til skiverne er let sprøde.
Vask champignonerne og skær dem i skiver brun dem godt på en pande og hæld fløden over.
Bræk den stegte parmaskinke i mindre stykker og kom den ned i fløden. Kog til fløden er reduceret og tyknet lidt.
Steg cherrytomaterne på en pande i lidt olie ved middel varme. Prik dem med en kødnål eller gaffel først, så skallen ikke revner. Efter et par minutter kommes der lidt balsamico på panden og tomaterne vendes rundt. Lad dem stege ved svag-middel varme yderligere 3-4 minutter imens du jævnligt vender tomaterne. Stil til side.
Kog pastaen al dente.
Find en stor skål eller et stort fad. Bland den varme pasta med flødeblandingen, balsamicotomaterne samt frisk ruccola efter smag. Vend det forsigtigt rundt med to gafler eller lign., så tomaterne ikke går i stykker.
Krydr med friskkværnet peber. Smag evt. til med salt.