Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Cheesecake-brownie med hindbærskum
En lækker cheesecake på en browniebund med hindbærsum
Ret
Kage
Køkken
Amerikansk
Keyword
Cheesecake-brownie med hindbærskum
Forb. tid
1
time
Samlet tid
3
timer
Antal
18
stk.
Kalorier
633
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
Browniebund
300
g
mørk chokolade
300
g
smør
375
g
flormelis
4,5
æg
150
g
hvedemel
Cheesecakefyld
600
g
flødeost f.eks. Philadelphia
ikke light
225
g
flormelis
2,25
tsk
vaniljeessens
3
æg
Hindbærflødeskum
4,5
dl
piskefløde
150
g
flormelis
225
g
hindbær fra frost
optøede
Pynt
Evt. friske hindbær
Sådan gør du
Browniebund
Forvarm ovnen til 150 grader varmluft.
Hak chokoladen groft og smelt den over et vandbad eller i mikrovnen.
Pisk smør og sukker sammen.
Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem hvert æg.
Sigt melet og rør det i dejen lidt ad gangen. Pisk ved høj hastighed til dejen er helt jævn.
Hæld langsomt den smeltede chokolade i dejen og bland det godt sammen.
Beklæd en bradepande med bagepapir, hæld dejen heri og glat overfladen godt.
Cheesecakefyld
Pisk flødeost, flormelis og vaniljeessens sammen.
Tilsæt æggene et ad gangen. Pisk imellem hvert æg.
Pisk til massen er let og cremet og smør den oven på browniebunden.
Glat overfladen godt ud og bag kagen i cirka 35-40 minutter, eller til den er fast og let gylden i kanten.
Lad kagen afkøle helt, dæk den til og sæt på køl i minimum 2 timer og gerne natten over.
Noter
Opskriften er fundet hos
Xenia
.
Nutrition
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
633
kcal
|
Kulhydrater:
60
g
|
Protein:
7
g
|
Fedt:
43
g