Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Wok med kylling og friske grøntsager
En skøn wok ret med kylling og masser af forskellige grøntsager.
Ret
Aftensmad
Køkken
Thai
Keyword
Wok med kylling og friske grøntsager
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
2-3 dage
Tid
21-30 min
Forb. tid
30
minutter
Samlet tid
30
minutter
Antal
2
personer
Kalorier
864
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
2
kyllingefileter
4
gulerødder
4
forårsløg
500
g
champignon
1
pakke sukkerærter
1
lille dåse majs
4-6
spsk.
woksauce eller soyasauce
200
g
nudler med chili
Salt & peber
Sådan gør du
Sæt vand i kog til nudlerne.
Skyl champignonerne og skær dem i skiver.
Skyl forårsløgene og skær dem i ringe.
Gulerødderne skrælles og skæres i tynde stave og sukkerærterne skylles grundigt.
Skær kyllingekødet ud i strimler eller tern og steg det i wokken et par minutter.
Hæld nudlerne i det kogende vand og kog dem i cirka 5 minutter - tjek bagpå pakken. Hæld vandet fra nudlerne når de færdigkogte.
Tilsæt først gulerødderne og lad dem stege lidt inden du tilsætter resten af grøntsagerne og woksaucen.
Smag til med salt, peber og eventuelt mere soya. Bland nudlerne i wokken og servér.
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
864
kcal
|
Kulhydrater:
112
g
|
Protein:
75
g
|
Fedt:
13
g