Hak laksekødet groft med en skarp kniv og bland det med krydderurterne. Form fiskekødet til 4 karbonader (det er altså ikke så nemt igen). Brun laksekarbonaderne ca. 1 min. på hver side. Drys med salt og peber og steg karbonaderne endnu ca. 2 min. ved jævn varme - vand af og til.
Broccolisalat
Del broccolien i meget små fine buketter, skyl dem, hæld dem i en skål og hæld kogende vand og dem. Lad dem står et par minutter. Hak imens rødløget fint. Bland fromage frais og balsamico. Smag til med salt og peber + evt. sukker, hvis du finder den sur. Bland broccoli, rosiner, rødløg og solsikkefrø i. Lad trække ½-1 time i køleskabet inden servering.
Noter
Opskriften på Laksekarbonader er fra bogen Grove Løjer af Anne W. Ravn, som jeg fik i trøstegave i konkurrencen om Danmarks bedste madblogger.Opskriften på Broccolisalat fra Fitness Worlds magasin fra februar 2011.