Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
Lækre frikadeller lavet på hakket kyllingekød.
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Søgeord
Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
Forb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
30
minutter
minutter
Antal
20
stk.
Kalorier
75
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
450
g
hakket kylling
1
æg
3
forårsløg
hakket
2
små gulerødder
fintrevet
2
spsk
(reklamelink)
hvedemel
1
lille håndfuld havregryn
1
dl
mælk
Salt og peber
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet fars og stil gerne farsen på køl i cirka 30 minutter.
Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i lidt olie.
Vend frikadellerne jævnligt.
Jeg servede frikadellerne med en salat af forårsløg, sukkerærter, peberfrugt, champignon, tomat og agurk.
Næringsindhold
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
75
kcal
|
Kulhydrater:
4
g
|
Protein:
5
g
|
Fedt:
4
g